Balkong Trädgård med odlingslådor

En balkong öppnar hemmet upp åtgärder och släpper in ljus och luft. Med lite kreativitet kan vara en extra grönområden att kliva ut på sommaren. Och även en liten balkong kan ge massor av örter och blommor att lysa upp bad matlagning och hem.

odlingslådor fungerar mycket bra som ett komplement eller alternativ till traditionella blomlådor. Växt lådor kan stå i blomlådor eller för sig själva och ger gott om möjligheter att utnyttja det begränsade utrymmet. Du får din egen hängande trädgård, höjd över stadens trängsel.

Örter kan rekommenderas! Med odlingslådor på balkongen är inom räckhåll, medan matlagning. Timjan, rosmarin och oregano klarar nästan inget vatten – det kommer naturligtvis att vara en mer produktiv balkong trädgård, om det kommer att vattnas och gödslas lite.

Följande storlekar rekommenderas för balkonggolvet: 40×40, 40×60, 40×80, 40×120 cm. Dessa storlekar är tillgängliga bottenplattor i 12 mm svart plast. Se menyalternativet butik . Om du har trägolv på balkongen, till tillgängliga små plastknappar sätta mellan bottenplattan och trä för luftcirkulation. Vill blomlådorna högre än 25 cm, kan du lägga mer ovanpå varandra. Du kan också ställa in exempelvis en 40×40 cm planter på en 60×60 cm låda och få en anläggning kolumn flera våningar. Kom ihåg att sätta fiberduk i botten och upp sidorna på din odlingslåda för att undvika att läcka smutsigt vatten ur den upphöjda hörn och botten.

Lämna en kommentar