Odlingslådor i järn (rostar)

Odlingslådor i järn (rostar)

Land Classic - original prisbelönta odlingslådor

Odlingslådor i rostigt järn skapar ett unikt uttryck i din trädgård

Ge din trädgård en exklusiv touch med våra eleganta Land Classic odlingslådor. Designade med enkelhet och funktionalitet i åtanke, våra odlingslådor tillför inte bara estetik utan långvarig skönhet till ditt utomhusutrymme.

Odlingslådor i rostat järn är lätta att montera

Vi vet att tiden i trädgården helst ska användas för att njuta av den. Det är därför våra Land Classis odlingslådor är lätta att montera, vilket innebär mer tid att njuta av din trädgård. Upplev glädjen i en flexibel och snabb installation av Land Classic odlingslådor i järn, som utvecklar en fin patina med tiden.

Bygg dina odlingslådor i järn

Våra odlingslådor erbjuder kreativ frihet med sin stapelbara design. Justera höjden efter önskemål och skapa dynamiska nivåer som ger din trädgård karaktär och dimension.

Fyrkantiga eller avlånga odlingslådor som passar vilken trädgård som helst

Oavsett om du har en liten stadsträdgård eller en stor villaträdgård, så har våra högbäddar i järn något för alla. Välj mellan olika standardstorlekar och anpassa lösningen till din trädgård med möjlighet att köpa ett förlängnings kit.

Långvarig skönhet med minimalt underhåll

Våra odlingslådor är gjorda av järn som rostar inom några månader. Minimalt underhåll krävs så att du kan fokusera på att njuta av din trädgård utan oro.

Ta din trädgård till nya höjder med våra odlingslådor i järn. Hitta inspiration till hur vår unika design kan förvandla din trädgård till ett estetiskt och funktionellt paradis.

Odlingslådor i rostigt järn skapar ett unikt uttryck i din trädgård