Drop sniglar jakt – köpa en odlingslåda med snigel staket

Den eviga hunt för sniglar

Våren har successivt meddelade hans ankomst, de vackra vårblommor deponering ur marken, och gör också tyvärr också de små nya sniglar. Det är nu du måste verkligen anstränga sig om du vill med slemmiga djuren innan de börjar att föröka sig igen.

Upptagen i trädgården

De flesta av oss vet också till april-rörelse, gräsmattan måste vårdas, perenner och rosor ska skäras ner för att befruktas och gro och solen som kan avnjutas i den stund om vädret tillåter. Det är svårt att få tid för allt, och att gå och samla små slemmiga sniglar i regnet kanske inte den uppgiften har prioritet. I själva verket är det behöver inte vara en uppgift som du behöver för att särskilt prioritera hög. Eftersom du enkelt kan njuta av alla dina goda grödor utan att ha problem med sniglar – så länge du växer i odlingslådor med snigel staket.

Upphöjda sängar med snigel staket

odlingslådor med sniglar staket är ytterst det bästa sättet att hålla slemmiga djuren bort från dina grödor. Du kan köpa sniglar staket till våra klassiska odlingslådor, både i galvaniserat stål och tackjärn.

Vår snigel staket är böjd i en vinkel som gör det omöjligt för sniglarna kryper omkring. Du är därför säker på att inga sniglar att komma upp i sängen. Så länge du inte har växter hängande över kanten och jordnära.

Våra snigel staket finns i många olika storlekar och kan eftermonteras om du redan har några av våra odlingslådor i trädgården. Nedan följer några exempel på hur våra kunder har använt sin snigel staket.

Bilden ovan visar en liten højbeds-Ha litet torg odlingslådor med sniglar kanter . Sniglar kanter skyddar sallad och örter från att slukas av hungriga sniglar.

Vidvinkel bädd av råjärn sniglar kanter som skyddar jordgubbar, rabarber och frukt buskar från angrepp av sniglar.

Lämna en kommentar