En fylld stjärna.

& Nbsp;

Här i slutet av sommaren finns det väldigt full i stjärnan. Morötterna är bra och redo att äta. Det har fungerat ganska bra med att ha gräsklipp runt dem att bli av med morotsfluga. Det kväver medan ogräset som en extra detalj. Rödbetor växer stadigt – dem ska jag tunnas ut lite i.

Purjolöken är inte riktigt lika stor som jag skulle vilja ha haft. Måste erkänna att jag inte kan ha varit så flitig som jag borde ha varit att hacka dem. Mina lök är inte så stor men det är okej.

& Nbsp;

De nya grödor Jag planterade har också kommit fram och väl börjat växa. Jag har sått Pak Choi där jag planterade olika JOI choi. Det är en typ av sallad som kan användas i wokrätter och anbud blad kan ätas som sallad. De bör pågå under en mild vinter så är mycket glada över dem. Jag har gått att få grönsaker mycket av året.

Nya Zeeland spenat som jag har sått har kommit alltför framåt. Men inte så mycket som JOI choien men bör det vara tillräckligt med tid att komma före vintern sätter in.

Jag satte också rädisor och de har också kommit upp så att det inte kommer att dröja länge innan det kan skördas rädisor igen. Stor med grönsaker så sent på säsongen.

[Bildtext id=”attachment_266″ align=”aligncenter” width=”300″] Små spirande JOI Choi växter. Är mycket glada över dem. [/Caption]

Slutligen, det började bli synliga vad jag har planterat på toppen av stjärnan. Indikationerna är att det är en pumpa växt och det är förmodligen både och. De fyller nu förbi den övre kanten av asterisk och ner på kanten av jorden. Det finns upp till flera små pumpor som många platser på anläggningen. Jag håller ängs titta på dem om jag bör investera i ett par bitar, eller om det bör finnas många små.

[Bildtext id=”attachment_268″ align=”aligncenter” width=”300″] det finns många små kanske kommer græskar..Er entusiastiska över slutresultatet. [/caption]

Lämna en kommentar