Fyra lager av jordgubbar, tack!

Jordgubbar feber har drabbat landet

Vi kan bara inte få nog av den röda, söta läcker energi. Faktum är att vi älskar danskar jordgubbar upp till molnen på odlingslådorpyramiderne från LandGarden.se kan du nu låta dina jordgubbar sängar gå till ditt huvud -. Bokstavligen

jordgubb

Jordgubbar är dekorativa i sig, men med odlingslådorpyramiderne från LandGarden.se kan ge växter med nya, skulpturala dimensioner. Förutom dekorativa fördelar, kommer du också spara på ogräsrensning krafter samtidigt skona ryggen. En odlingslåda kräver nämligen mycket mindre ogräsrensning än konventionell anlagd be, och med den översta våningen hela vägen upp till en meter är slutet på både sig själva eller krypa runt på knäna. Jordgubbsplantor utanför som vi vet att de flesta av det andra året, och därmed pyramiderna fungerar också som en plantskola för nya skott, så att varje våning kan leverera maximal nytta i sin tur.

Dessutom odlingslådorpyramiderne dig att få mer glädje av trädgårds totala kvadratmeter. Pyramiderna i själva verket bara lite över en meter i omkrets, men också medför, vilket motsvarar en växtsort som 12 meter! De fyra lägenheter finns i galvaniserat järn och tackjärn (rost) och mätaren, respektive, 120 x 120, 80 x 80, 60 x 60 och 40 x 40 cm. Den totala kostnaden för pyramiden börjar 1,649.00 kr.

Sniglar får inte smaka

Tyvärr har inte bara vi människor som gillar tassar de aptitretande bär i oss. Mördarsnigel sitter också vilja bordet – inte som inbjudna gäster, men som någon trädgård ägarens värsta mardröm. LandGarden.se har en lösning som säkerställer effektiv mot mördarsnigel skruvar förödelse: Snail Strip! Sniglar Stängslet består av kanter vid en 45 graders vinkel, som är monterad på den nedre plantskola rutan. Vinkeln gör sniglar kan inte krypa upp i den odlingslådan. Finns i galvaniserat järn och tackjärn (rost) till priser från 749, oo kr.

Komplett med populära podium plattan

Strawberry pyramiderna är vackra i sig, men termen kan vara ännu vackrare med din favorit skulptur, en burk, en fågelbad eller kanske en lampa sätta på den översta nivån. Som pricken erbjuder LandGarden.se podium platta för att passa dimensionerna hos det övre planter, nämligen 40 x 40 cm.

Har ni andra odlingslådor i trädgården med samma mått, kan du också använda pallen plattan sätet. Det ger extra bra stämning till exempel i örtagården och du har möjlighet att ta en doftande paus mitt alla godsaker. Podium plattor är tillverkade av 15 mm massiv svart plast och kostar 179,00 kr.

[Produkt SKU=”56 “]

Lämna en kommentar