Ge en örtagård för jul – enkelt och bekvämt

Fler och fler svenskarna shopper på webben. Det finns massor av julklapp alternativ på nätet, och en av de lite annorlunda är att ge några nya växtlådor att dekorera trädgården eller terrass med blommor, örter och grönsaker.

Odlingslådor är bra för både växter och tillbaka, och de ser bra ut. Land odlingslådor är underhållsfria odlingslådor i kit som inga verktyg kommer att vara klar i 5 minuter. – en ursprunglig förslag för en julklapp för personer med terrass eller trädgård.

Växter älskar odlingslådor

Växter trivs i en højbeds ideal, varma odlingsförhållanden. En av fördelarna med att odla grönsaker i odlingslådor är att markstrukturen bevaras, eftersom du inte gå på marken och tryck ihop. Det innebär också att du kan få en tidigare start på våren, eftersom vintervæden i den odlingslådan lätt kan rinna av marken och lämna den varma och torra långt innan marken i den återstående trädgården är bekvämt. Med en odlingslåda är gröna fingrar så ännu grönare.

Dekorativ och praktisk

En annan av de stora fördelarna med att ha som örter i odlingslådor är att det är fysiskt lättare att komma runt både barnomsorg och skörda örter. Ryggen skonas eftersom man inte ska böja sig ner till jorden för att kläckas, trimma eller plocka av den odlingslådan. Det är också lättare att se en odlingslåda än en vanlig säng – och strukturen odlingslådorna erbjuder trädgård, lyft estetiska och göra trädgårds ett rent nöje.

Montering på fem minuter

I butiken på LandGarden.se hittar till exempel några mycket dekorativa odlingslådor i olika storlekar. Den modulära konstruktionen med ramar av metall, som erhålls i galvaniserat järn eller tackjärn – det senare bildar med tiden en stor, rostig yta. Materialet är giftfri, och sedan finns det den stora fördelen av järn, att den inte bryts ned och inte kräver något underhåll. odlingslåda tillsammans i fem minuter och helt utan verktyg – så det blir mycket lättare att få en blomma.

Land Classic stora avlånga odlingslådor i galvanioserad järn i köksträdgården

Lämna en kommentar