Grönsaker trots frost och kyla i odlingslåda

Trots kylan och frosten är fortfarande färska grönsaker att plocka upp i den odlingslådan stjärnan. Detta är det första året som jag kan plocka grönsaker i november. Det var av en slump att jag kom över grönsakerna som tål mer kyla än andra. Jag prenumererar på nyhetsbrev från olika utsädesföretag både stora och små. Det roligaste är nyhetsbrev från mindre privata företag där frønørder som har gjort sin hobby till en karriär. Här finns många knep för att ladda ner och spännande grönsaker. Vanligtvis finns Oga instruktioner om vad man ska använda olika grönsaker för.

Jag har tillbringat Pak Choi mycket här under hösten och det fortfarande smakar gott trots frost och regn har påverkat vädret. Det är trevligt och grönt medan grannen Nya Zeeland spenat är smällde ihop helt efter den första nattfrosten. Jag fick inte någon plast över spenaten. Det kan ha varit kul att se hur det har klarat sig över jämförs. Pak Choi.

Pak Choi odlingslåda utanför fortfarande växter med förbättrat skydd mot frost när rötterna lyfts från marken. Sedan få tag på mer grönsaker nästa år som kan höjas säng på vintern och överleva ute också.

Det är trevligt att gå ut och plocka grönsaker i sin trädgård när kalendern skriver november och vi närmar oss slutet av året.

& Nbsp;

& Nbsp;

Lämna en kommentar