Posted on Lämna en kommentar

Höstfint vid entrén

Nu när hösten har gjort sitt antåg är det dags att göra lite höstfint i trädgården och inte minst vid entrén till huset. Eftersom jag älskar rost så har jag förutom spaljén i odlingsbänken från Land en liten rund spaljé som jag har placerat i en vacker gammal zinkspann som är fylld med ljung murgöna, mossa och rödlök. Rödlöken är verkligen pricken över i:et när det gäller mina höstplanteringar. Dels är den så vacker med sin vinröda färg, men det mest positiva är nästan att fåglarna låter dem vara. Innan har jag envisats med att lägga ut äpplen i mina krukor, men det slutar alltid med att det blir helt sönderhackat och det ser ju inte så välkomnande ut. Äpplena får fåglarna istället serverade på baksidan vilket gör oss alla glada.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *