Julklappar för honom, henne och trädgård

Vad tycker du ge i år till sin mor, far, bror eller farbror som har allt, inklusive trädgård. En odlingslåda trädgård – förstås. Land odlingslådor är förpackade i vita vackra kartonger dekorerad med bilder och text – bara att lägga under granen. odlingslådorna finns i fyra längder 40, 60, 80 och 120 cm.

odlingslådor är vackra och praktiska alternativ till vanliga bön och lämpar sig för alla typer av trädgårdar. Land odlingslådor är både dekorativt, praktisk och en bra lösning för växter som trivs med odlingslåda ideal, varma odlingsförhållanden. Tack vare den patenterade monteringssystemet monterat moduler i farten till en odlingslåda i vilken form och storlek du vill ha.

Det är inte en ny idé att odla växter i odlingslådor. Tekniken ger stora fördelar för växterna, eftersom det undviker trafiken på grund av att förstöra markstrukturen och eftersom vintervæden rinner bort från de odlingslådor snabbt. Men traditionellt har det varit en utmaning som krävs tid och ansträngning för att skapa en odlingslåda. Traditionen, Land odlingslådor består med. En revolt som ledde till Formland Priset 2003 för ny, kreativ nordisk design.

Med mark odlingslådor får en uppsjö av alternativ emot. odlingslådorna levereras som moduler som kan monteras på nolltid tack vare enkel montering gångjärn. Gångjärnen är konstruerade så smart att de enskilda modulerna kan vara ledade i olika vinklar. Detta innebär att odlingslådorna kan sättas samman som kvadrater, trianglar, hexagoner, eller avlång.

Skulle den odlingslådan används i köksträdgården för grönsaker, delstaten odlingslådor bilda en större rektangulär eller kvadratisk bädd av lämplig storlek. Och om den odlingslådan kommer att ligga till grund för örter och blommor på terrassen, monterade en liten, dekorativt odlingslåda – kanske triangulär eller hexagonal. Du kan skapa intressanta effekter med odlingslådor ovanpå varandra, som kan odlas i olika höjder. Det är absolut vacker med frodiga sommarblommor som löper över kanterna och definitivt rekommenderas för jordgubbsodlingar, eftersom bärare upp ovanför marken så att de inte blir suddig.

Samtidigt finns det två olika modeller att välja mellan. En är gjord av rå, obehandlad järnplåt, som möjliggör en fin, rostig yta. Den andra är gjord av galvaniserat järn, som bibehåller sin blanka yta och ger en vacker, stilfull effekt i trädgården.

Land odlingslådor kan köpas på internet butik www.landhojbede.dk eller beställas på telefon 4029 5999:e

[Bildtext id=”attachment_125″ align=”aligncenter” width=”660″] Raised bäddar under julgranen odlingslådor under julgranen. Land odlingslådor är antingen obehandlade råjärn, som kommer att ha en stor rostig yta eller galvaniserat järn till stilen ren trädgården. [/Caption]

& Nbsp;

& Nbsp;

[Bildtext id=”attachment_126″ align=”aligncenter” width=”660″] odlingslådor under julgranen Land odlingslådor är enkelt och flexibelt att arbeta med. Vi tillhandahåller i en stor kartong, som kan läggas strax under granen [/caption]

Lämna en kommentar