Land odlingslådor i DR söndags drama “lycka”

Land odlingslådor gör debut i tv-drama, då DR: s nya serie “lycka” rullar skärmen för första gången på 2 januari 2011 på. 20:00 på DR1.

Serien är odlingslådorna används som inomhus blomlådor i gångarna på läkemedelsföretag SanaFortis där huvudpersonen lycka kommer att fungera. Om du är en av de många som är redo framför skärmen den 2 januari, så håll ett öga på hur marken odlingslådor utför debut …

Land odlingslådor med bottenplattor är lämpliga för inomhusbruk. För dem inne med en plastbit för att undvika att vatten kan strömma ut genom fogarna.

[Bildtext id=”attachment_8514″ align=”alignnone” width=”250″] Land Modern 80 x 80 cm plantekumme galvaniserade stålhjul width= Land Modern 80 x 80 cm plantekumme i galvaniserat stål med rågummihjul i stor industriell ser. Här tillbringas inomhus -. Isolera dammen liner för att förhindra droppar [/caption]

Lands mobila odlingslådor på hjul är också lätt att flytta runt. Detta ger stora möjligheter för flexibel layout av rummet, eller för den delen, balkongen eller terrassen. Om matbordet eller trädgårdsmöbler flyttas vid behov, humör eller väder, är det lätt att flytta den mobila odlingslåda med.

mobila odlingslådor som en avdelare på terrassen

Under våren 2011 introducerar Land odlingslådor flera nya modeller av mobila odlingslådor, inklusive en smal långsträckt odlingslåda av 40 x 120 cm med 8 hjul. Använd den som flexibel “grön” rumsavdelare, inomhus eller utomhus. Med en hög plantering av marken björk eller liknande kan vara mobil den långsträckta upphöjda säng, till exempel, som används i displayer av kontor mellan sätena i kontoret. I vardagsrummet kan användas för att dela upp mellan matsalen och vardagsrummet. På terrassen kan användas för att skapa en bra skyddade platser runt trädgårdsmöbler.

Land odlingslådor finns i Lands Store . Förutom de galvaniserade modeller som visas på bilderna här, odlingslådorna också tackjärn, som är en vacker rostig YTA. Basplattor för användning inomhus eller på terrassen redan finns i webbutiken, som gör Land odlingslådors nyhetsbrev !

Lämna en kommentar