Land på mässor – kom och bli inspirerad!

Vi ser fram emot den här gången för att komma till sommaren för att söka massor av ny inspiration för gröna projekt och kanske – vem vet – för nya produkter till webshop. Och naturligtvis våra odlingslådor och växtlådor även med några av säsongens stora trädgård och livsstilsmässor.

Land upphöjda sängar med trädgården show

Planer för helgen?

Redan här i helgen, 24-28 maj, kan du se odlingslådorna i bruk på livsstil mässan

Land – och Kronprinsessan Mary – trädgårdsutställningen Cph Garden

Den 21 till 25 juni, våra odlingslådor och plantageägarna i trädgården utställningen Cph Garden i Valby park i Köpenhamn. De har utmärkt bolaget Princess Mary, som besöker mässan på öppningsdagen. Du kan också träffa Claus Dalby, Signe Wenneberg, Nina Ewald och många andra kända och inspirerande att ha folk. Annette Heick s ceremonier vid mässans många evenemang. Vi ser fram emot i synnerhet Aiah Noack från Naturplanteskolen.dk s föreläsning om ätbara blommor, som hon kommer att plantera blommor i odlingslådor från landet.

Land odlingslådor är på trädgårdsutställningen Cph trädgård
Kom och träffa oss och våra vackra odlingslådor och växtlådor, och inspireras till nya gröna projekt. Vi ses i sommar land!

Land odlingslådor och Kronprinsessan Mary på trädgården visningsträdgård Living Fair 2011  Det är inte första gången Princess Mary bekant med våra odlingslådor. Här bilder från Garden Living Fair i Fredensborg Palace Gardens 2011.

Lämna en kommentar