Lands Circles – krukor som får en fin rostig glöd

På land har vi fler nyheter i år, utöver vår nya Land anpassade växtlådor vi har också lanserat en helt ny samling av burkar. Så om du har hittills verkade mark har alltför rigid, finns det nu något för dig. Från april att köpa våra första två nya burkar i Corten stål som är en vacker rostig yta efter en kort tid.

Det är smart att ha växter i behållare, de är lätta att flytta runt med, och du kan snabbt lägga till något blommar för en tråkig plats i trädgården. Det är också praktiskt för de växter som inte tål den danska vintern: du behöver inte gräva växterna upp, kan du bara sätta burken i ett frostfritt rum … Om du har den typen av. Annars finns även naturläkemedel hotell där du kan lämna dina krukor med känsliga växter. Med Land Circle behöver du aldrig oroa dig om dina burkar förstördes av frost under vintern. Du behöver inte tömma dem eller skydda dem, de kan lämnas utanför hela året och bara blir vackrare med tiden.

Här är 5 tips för att få ut det mesta av dina burkar:

5 tips för potten odling

   

 • Se till god dränering. Lägg tillväxtmedel, leca kulor eller stenar i botten av burken så att vattnet kan rinna av och växterna inte att gå vilse.
 •  

 • Välj växter som inte är lika känsliga för uttorkning. Ju mindre potten, desto snabbare torkar upp marken. Det är därför bra att välja växter som inte har så mycket mot uttorkning.
 •  

 • Kom ihåg att vatten. Eftersom krukorna torka ut snabbare än ber är det viktigt att komma ihåg att vatten, speciellt under varma perioder.
 •  

 • Minns att befrukta. I en kruka, det finns en begränsad mängd av mark, och därmed näring. Så om du vill ha vackra växter hela säsongen, så se till att befrukta växterna.
 •  

 • Sätt ihop de många burkar. En enda burk som står för sig själv, mycket väl kan komma att se lite ynklig ut. Anser därför att sätta fler potter tillsammans, det ger ett trevligt utseende, särskilt om krukor och växter varierar i höjd och storlek. Tänk bara på Claus Dalby imponerande JAR-ups.

& Nbsp;

Om stickningar i fingrarna för att komma igång med att plantera alla vackra sommarblommor, håll lite längre. Vi ofta busig och oförutsägbart väder i april och maj, och en enda natt frost kan förstöra de flesta sommarblommor. Men vissa vårblommor som är ganska härdiga. Du kan dra nytta växt horn violer, penséer och prästkragar. På hösten kan du fylla dina krukor med lökar av tulpaner, påskliljor, prydnads lök och hyacinter. Då har du från och med nästa år flower show utan dess like i vårmånad.

& Nbsp;

Lämna en kommentar