Man kan älska för mycket ..

Ja som flera gamla trädgårdsmästare ska jag vet att det inte alltid att du uppskatta. Igår lördag, vi fick lägga en del av odlingslådorna upp på terrassen. Det prövades och tillbaka var det bästa stället var. Så ställer den första rutan ner och vi hade börjat köra jord i sängen. Här himlen öppnade bara lås och kaskader av vatten hälls ner över vår trädgård. Det fortsatte mycket av natten och söndag morgon. Sedan har det funnits sol större delen av dagen, men fortfarande finns det så våt i trädgården att det är omöjligt att driva gården till sängs. Så jag skulle inte ha skrivit igår på bloggen som du kan läsa om installationen av de nya odlingslådor i dag. För en trädgård där du kan inte alltid planera – det är verkligen inte säker på att det går som planerat. Jag hoppas att det inte blir någon regn på en dag eller två så att vi kan köra jorden i sängarna. Så visas bilder här på bloggen.

& Nbsp;

[Bildtext id=”attachment_275″ align=”aligncenter” width=”225″] den första upp sängen är redo att få fyllda land. [/caption]

odlingslåda stjärnan spricker med grönsaker och dekorativa pumpor upptar nästan hela stjärnan. Dessa är de två största pumpa växter i hela trädgården. Så de har haft tillräckligt med näringsämnen genom sin voksetid. Det finns också en hel del små pumpor på vägen. Det ska bli intressant hur de i slutändan kommer att se ut.

Lämna en kommentar