Nu gnistrar spindelnät …

[Bildtext id=”attachment_234″ align=”alignleft” width=”100″ caption=”Garden Projekt”] projekt har de [/bildtext]

Jag har tidigare present en av mina sista mest framstående invånare “ tudsefar “. Nu är det dags så kommer några av trädgårdens mer framträdande invånare: spindlar.

Jag vet att vissa har svårt med spindlar, men i min bok det är fördelaktigt djur som har gjort ett ärligt försök att hålla horder av myggor denna våta sommar lite ner. Samtidigt deras webbplatser i morgondaggen några av de vackraste.

Jag har hört att bofinkar använder gift Spider stark silkes att hålla sina bon med. Jag har också hört att spindlar är relaterade till krabbor, och det finns då en viss likhet med åtta ben. De är verkligen fascinerande djur!

Tyvärr är min kamera inte tillräckligt bra för att fånga en riktigt trevlig närbild av krabaterne, även om de så småningom har eroderat det goda stor och tjock. Hur som helst, jag hoppas bilderna ger ett intryck av virrvarr av fina silke trådar kors och tvärs, vi måste manövrera försiktigt genom att få skörda de sista mogna tomater på gården.

spindelnät på gården

Lämna en kommentar

Spara och dela varukorg
Din varukorg kommer att sparas och du kommer att få en länk. Du, eller någon med länken kan använda den för att hämta din varukorg när som helst.
Back Spara och dela varukorg
Din varukorg kommer att sparas med produktbilder och information, och vagn summor. Sedan skicka den till dig själv eller en vän, med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)