Nya planterings i Cortenstål kommer snart!

Här i landet är vi redo för den nya säsongen. Den här säsongen kommer vi att lansera vår nya planterings! Våra nya planterings har varit en lång tid kommer, det har varit en lång utveckling, så det är med stor glädje som vi snart kan visa dem. Vi är mycket nöjda med hur de har.

Sören i färd med att fotografera våra nya planteringslådor.

Ny design

Våra nya planterings är en vidareutveckling av de planteringslådor  vi har i vår webshop nu. Den nya framstående genom att komma i två material Höjgalvaniserad stål och Cortenstål (rustar).

Cortenstål är ett stål som snabbt korroderar ytan, men har en långsam korrosion. Ytan blir rostiga under loppet av en månad, men utvecklas under åren och ytan blir bara vackrare med tiden.

Kanterna på toppen har fått en extra krök 33 mm och kom förlängningsfästen på så att du allt kunde vara anpassa dem exakt till din trädgård – som med våra klassiska odlingslådor . Dessutom är de också komma med botten och hjul om du vill. Det ger stor flexibilitet eftersom du enkelt kan flytta runt dem vid behov.

Vi har nu fåt 3 mm Cortenstål planteringslådor under Land Modern brand 40 cm hög – se här: https://www.landgarden.se/produkt-kategori/land-modern/

Utan och med botten, på ben och på hjul i 10 storlekar + förlängning.

2 svar på ”Nya planterings i Cortenstål kommer snart!”

Lämna en kommentar