Prisbelönt design för trädgården och stadens grönområden

Land står för enkla, funktionella, prisbelönt design av trädgården och stadens grönområden. År 2003 vann vår Land Classic odlingslådor järn den eftertraktade Land Moderna planterings på årets Red Dot Awards i Tyskland.

[Bildtext id=”attachment_7948″ align=”alignnone” width=”980″] tjock odlingslådor för stadens grönområden width= göra staden grönare! Land Moderna planterings är snygg design till stadens grönområden. [/Caption]

Enkel, funktionell och flexibel design för trädgårdsarbete och urban

Thule Jessen fick idén för Land Classic odlingslådor, då han skulle använda några odlingslådor i järn för sin egen trädgård. Det var i början av den lilla familjeföretaget mark som nu är 16 år ger innovativ design till gröna uteplatser. Med principen om enkelhet, funktionalitet och flexibilitet har alla länder produkter sina rötter fast planterade i den klassiska skandinaviska designtraditionen.

Land Classic odlingslådor – prisbelönt designkoncept

Den centrala idén bakom Land Classic odlingslådorna är en otroligt flexibelt modulkoncept som gör det möjligt att bygga odlingslådor i olika storlekar och former med hjälp av enbart metallprofilerna i några olika längder. Profilerna är monterade vid ändarna med hjälp av ett patenterat gripaggregatet, utan användning av verktyg. Konceptet har successivt utökats med tillbehör som hjul sneglehegn kombinationsmöjligheter är oändliga. Med Land Classic odlingslådor kan du sätta ihop växtlådor som passar dina behov.

[Bildtext id=”attachment_7943″ align=”alignnone” width=”980″] Land Classic odlingslådor är den prisbelönta dansk design. Här är hjulen som mobil skydd på terrassen prisbelönta Land Classic odlingslådor är mycket flexibla. Här ses i en version med hjul som mobilt skydd på terrassen. [/Caption]

Land Moderna planteringslådor – byggstenar för urbana grönområden

Land Moderna planterings bygger på samma modultänkesätt Land Classic odlingslådor: sidor i fyra olika längder sätta ihop till planterings i olika storlekar. Metal kvalitet är extra stark och tålig, så blomlådorna är självklart som gatumöbler – de tål allt från lekande barn till skridskoåkare och välte cyklar. Använd blomlådorna som byggstenar för att skapa vackra och omväxlande grönområden på gården, på taket längs trottoaren eller inne i företagets lobbyn. Med den vackra och enkla samband mahogny bänk du kan skapa utomhus som bjuder både bostad och spela.

[Bildtext id=”attachment_7945″ align=”alignnone” width=”980″] tjock odlingslådor av corten med tillhörande mahogny enhet planterings kan skapa omväxlande och intima grönområden som bryter stadens kalla enhetliga ytor och bildar nya levande och mötesplatser. [/bildtext]

Från Formland priset för Red Dot Awards

Med Land Moderna planterings särskilt koncentrerar sig på den professionella marknaden i Danmark och internationellt. Vi hoppas att domarna vid årets Red Dot Awards, och i synnerhet landskapsarkitekter och landskaps runt städerna kunde se potentialen i blomlådorna som byggstenar för grönare stadsrum.

Lämna en kommentar