Tid för lökar!

Nu har verkligen hösten gjort sitt intåg och det är tid för att sätta lökar. Alla dessa underbara lökar som finns att köpa ger mig beslutsångest och gör mig alldeles velig. Slutligen bestämde jag mig för att hålla mig till en färgskala i lila, svart och rosa och jag är säker på att det kommer att bli helt fantastiskt! Lökarna satte jag under helgens vackra höstväder i mina perennrabatter samt i mina mobila odlingslådor på altanen. Även odlingsbänken i köksträdgården som är full med kryddor fick även ett flertal lökar nergrävda. Förutom tulpaner så kunde jag inte låta bli att inhandla både pärlhyacinter och kungsängslilja. Så även om jag tycker om att hösten har kommit och man kan låta sig själv ta det lite lugnare så kan jag samtidigt inte låta bli att längta till att få se det färdiga resultatet!

 

 

Lämna en kommentar

Spara och dela varukorg
Din varukorg kommer att sparas och du kommer att få en länk. Du, eller någon med länken kan använda den för att hämta din varukorg när som helst.
Back Spara och dela varukorg
Din varukorg kommer att sparas med produktbilder och information, och vagn summor. Sedan skicka den till dig själv eller en vän, med en länk för att hämta den när som helst.
Your cart email sent successfully :)

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och delta i tävlingen om ett presentkort på 1500 kr. Vinnaren kommer att dras 1 / 5-2019. Vi skickar ett par nyhetsbrev om året med tips och erbjudanden på havet. Nyhetsbrevet kan avbrytas när som helst.You have Successfully Subscribed!