Posted on Lämna en kommentar

Tid för lökar!

Nu har verkligen hösten gjort sitt intåg och det är tid för att sätta lökar. Alla dessa underbara lökar som finns att köpa ger mig beslutsångest och gör mig alldeles velig. Slutligen bestämde jag mig för att hålla mig till en färgskala i lila, svart och rosa och jag är säker på att det kommer att bli helt fantastiskt! Lökarna satte jag under helgens vackra höstväder i mina perennrabatter samt i mina mobila odlingslådor på altanen. Även odlingsbänken i köksträdgården som är full med kryddor fick även ett flertal lökar nergrävda. Förutom tulpaner så kunde jag inte låta bli att inhandla både pärlhyacinter och kungsängslilja. Så även om jag tycker om att hösten har kommit och man kan låta sig själv ta det lite lugnare så kan jag samtidigt inte låta bli att längta till att få se det färdiga resultatet!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *