Trädgårds i behållare och baljor

De flesta växter du kan växa i burkar, skålar och lådor i stället för i en vanlig plantskola säng. Det kan finnas flera skäl till att göra:

Dekorativa trädgårdar

Växt lådor och krukor är vacker att titta på och höjdpunkter växter former och färger. Även grönsaker som sallad kommer att ha en dekorativ effekt i en burk eller plantekumme.

containrar på uteplats

Garden i höjd

Solen värmer snabbare marken i en kruka eller planter upp så att växterna får en tidigare start på våren. Samtidigt växterna mer i ögonen och arbetshöjd i ett plantekumme eller burk. Det blir lättare att ta bort ogräs och dofter och färger komma närmare.

två odlingslådor ovanpå varandra ger extra höjd

Mobil Gardens

Krukor och växtlådor med botten kan flyttas så att trädgården kan vara lätt “ordnas”. En växt som inte trivs, kan ha flyttats till en mer soligt läge. Blommorna, som är vackraste just nu, kan ges en mer framträdande plats. Och växter som inte tål kyla, kan flyttas inomhus på vintern. Med Land odlingslådors nya mobila odlingslådor är det ännu lättare att flytta runt även relativt stora krukor och växter.

Land Classic långsträckta odlingslådor med hjul individuellt och staplade

Garden på taket, balkong, terrass …

Inte alla har en stor trädgård med spretande växtbäddar för att gå vilt. Men med krukor och växtbehållare kan tas, balkong, uteplats eller den lilla gården förvandlas till en grönskande oas. Det kan odlas förvånansvärt mycket begränsat utrymme i en plantekumme; båda grönsaker, örter, blommor och bär, och även buskar och små träd.

i den upphöjda vegetabiliska trädgården

odlingslådor från land med basplattorna i svart plast är ett bra alternativ till burkar. De finns med nitar för botten som ger ventilation och skyddar underlaget och med hjul, vilket gör dem lätta att flytta.

Lämna en kommentar