Växt Kummer för offentliga miljöer – smygtitt nu!

Slutligen kan vi lyfta en del av slöjan för den första stora produktnyheter, land odlare. Vi har länge velat utveckla odlingslådor i extra tung kvalitet: planterings som tål några extra stötar och därmed kommer att göra bra på gatorna, den gemensamma gården eller parken. De måste kunna tåla lekande barn som gillar att klättra och balansera om och om igen förbipasserande som behöver en plats att sitta och ta en paus, cyklar faller eller lutar.

Nu våra nya, mer kraftfulla planterings äntligen verklighet. De slutliga justeringar av prototypen är gjord och den första stora sändningen av planterings beställas hem, men här får du en smygtitt på vad du kan se fram emot:

[Bildtext id=”attachment_676″ align=”aligncenter” width=”660″] Lands fyrkantig plantekumme med ben” s nya plantekumme, här en kvadratisk modell med ben. Vi ser fram emot att presentera stora bilder av alla nya modeller. [/Caption]

De nya planteringslådor är såsom Lands klassiska odlingslådor av järn strukturerade enligt modulprincipen. De består av platser i olika längder som kan kombineras med kvadratiska modeller och avlånga i flera olika storlekar. Som en nyhet jämfört med odlingslådorna tillgängliga blomlådorna också med ben, som i illustrationen ovan. Dessutom är vi glada att kunna presentera en super trevlig bänk som kan vila på blomlådorna. Bänken finns i två olika längder. Det ger alla i en nästan oändlig variation av snygga kombinationer.

Följ landgarden.se den nya

Relatert innhold

Lämna en kommentar