Växt Kummer i vinterkläder

Land odlingslådor “s planterings att se bra ut, även i vinterträdgården. Här är bilderna av januari 2010 när täcken snö har fallit över växter och odlare.

Ett skyddande skikt över de planteringslådor och grödor

Fördelen med snön är att den bildar ett skyddande lager av örter och andra växter. Med en plantekumme eller två utanför köksdörren, kan laddas ner örter direkt till vinter krukor. Timjan och salvia är bra vinter kryddor.

planteringslådor med örter i snö

En annan gröda som trivs på vintern plantageägarna är purjolök. De stannar skarp och bra i kylan och väntar på att tas i soppa eller som tillbehör. En enda lång plantekumme är tillräckligt för att hålla de flesta hushåll är utrustade med purjolök vintern.

lång plantekumme med purjolök i snö

Växt Kummer med vinter ornament

Snön ser alltför stor. Den tänds och bildar en vacker kontrast till blomlådorna och det mörka området i vinterträdgården. Och efter den tidiga solnedgången få en sträng av ljus runt snön gnistan. Här är en vanlig julgran kedja istället slungade en planterings med trellis i snön

för våren med planteringslådor

De odlare, är det fortfarande fylld med örter och grönsaker på vintern i väntan på våren. De flesta växter få en tidig start i en plantekumme där jorden snabbare värma upp i vårsolen än i en vanlig plantskola säng. Det är en glädje när snön smälter och vårblommor växer fram. Bland de många vackra vårblommor som pryder en plantekumme är tulpaner.

planters med tulpaner

Odlingslådornes Plague ide

Den största nackdelen med snö skyddande skikt över vinterträdgården planterings är att även sniglar ligger inbäddat under snön och blir redo till våren. Land odlingslådor arbetar för närvarande på att göra en mördarsniglar stopp för klassiska plantageägarna i järn.

Lämna en kommentar