Växtlådor på utställning i Bella Center

Med en ny trädgårdssäsongen är vi i Land glada att kunna presentera årets produktnyhet Land Modern. I helgen som vi visade dem framåt för landskapsarkitekter.

Växt Kummer i corten och galvaniserat stål för professionellt bruk Intresserade landscapers närmare titt på Lands utställning av plantageägarna i Bella Center.

Modulära planteringslådor

Odlingslådorne är konstruerad för en unik och mycket flexibel modulprincipen. Bortsett från några grundläggande element, är det möjligt att sätta ihop planterings i en mängd olika storlekar och former. Med hjälp av basplattor och tillhörande ben eller hjul kan bassänger höjas upp och göras mobil. Kort sagt, ett system med oändliga möjligheter. De mobila planteringslådor skapa flexibla gröna utrymme, vare sig det på terrassen eller i foajén.

Classic nordisk design av trädgården och stadens grönområden

Designen är enkel och elegant, helt i linje med den nordiska traditionen. Odlingslådornes rena linjer bildar en vacker inramning för växter organiska former. Den naturliga rost patina på blomlådorna i Cortenstål perfekt med gröna blad, medan højgalvaniserede kläder stål modern arkitektur och trädgårdsdesign. Utformningen också en vacker och enkel maghonibänk som kan kombineras med blomlådorna och skapa grönområden som inbjuder att stanna och spela. Odlingslådornes överkant har en krök för att skydda mot vassa kanter. Både estetik och funktionalitet är top notch. En enkel inställning med planteringslåda och bänk inbjuder att stanna och spela i urbana utrymmen.

Kvalitet

Valet av material och tjocklek garanterar planterings kvalitet som håller väder, vind och aktiv användning, år efter år. Højgalvaniseret magnelis stål har upp till 10 gånger längre livslängd som vanlig galvaniserat stål och Corten sist upp till åtta gånger så länge som tackjärn. Odlingslådornes sidor är också tre gånger så tjock som Klassisk odlingslådor . Det gör blomlådorna särskilt lämpad för offentliga miljöer. Varken barn som leker, skridskoåkare, störtade cyklar eller berusade människor kan få blomlådorna att ge.

En uppenbar lösning för landskapsarkitekter

Med nyckelord flexibilitet, kvalitet och design – och med ett konkurrenskraftigt pris – tillgodoser nya planterings inte minst till en professionell publik. Vi var därför mycket glada att se reaktionerna när vi i helgen presenterade blomlådorna i Bella Center i samband med danska Anlægsgartnere årsmöte. Mottagandet var positivt, och vi ser fram emot en spännande säsong med många nya professionella samarbeten.

Lämna en kommentar