Växter i pyramider

En växt rad med 12 m. Kan göras på drygt 1 m², genom att ställa in odlingslådor i olika storlekar ovanpå varandra. Du får en pyramid av växter som kan placeras i mitten av gräsmattan, på terrassen eller på en plats i trädgården, som saknar en central anläggning skulptur.

[Bildtext id=”attachment_111″ align=”aligncenter” width=”660″] växt pyramid av 4 nivåer width= Strawberry pyramid här är en ganska liten trädgård skulptur – och sedan”! den “ätit [/caption]

—-

Med en planter, kan du odla en stor köksträdgård i ett mycket litet utrymme. De flesta växter trivs i växtlådor där marken snabbare värma upp i solen än i en traditionell säng.

Det är helt upp till dig vad du vill att så eller växt:


     
  • Du kan välja att lägga jordgubbsplantor hela pyramiden.     
  • Du kan sätta persilja i en rad, gräslök nästa, timjan, mejram, körvel, salvia etc. Några av de örter måste någon gång skäras ned så att det inte blir för dominerande.     
  • Du kan också kombinera din egen blommor symfoni i fyra våningar.


Det kan finnas ett podium rekord från land odlingslådor på toppen av pyramiden, där en liten skulptur eller något roligt kan placeras.

Upprätt konstruktion innebär att du inte behöver vara på alla fyra, när växterna ska hanteras. Den underhållsfria växt pyramid kan användas på några minuter. Vrid topparna i norr – söder, får du alla växter optimal solljus hela dagen.

COUNTRY odlingslådor- eller växt pyramid finns i två versioner: av galvaniserat stål eller tackjärn med en rostig yta. Varje version kan levereras i stort 4 våningar och små med 3 golv.

Lämna en kommentar