Vinn en Land odlingslåda på hjul!

Idag på bloggen: Vinn ett land odlingslåda på hjul! I själva verket har vi något att fira!

[Bildtext id=”attachment_743″ align=”alignnone” width=”1024″] vinna en odlingslåda på hjul från Land Du kan vinna denna stora odlingslåda på hjul från Tyskland. Den kommer i antingen galvaniserat järn eller tackjärn, som rost. [/bildtext]

& Nbsp;

Som några kanske har märkt har vår blogg en ny och fräsch layout. På land har vi en ny medlem. Vår nya författare Lotte Denckert – som i framtiden kommer att göra inspirerande tal är över. Lotte är 24 år gammal och trädgård glad tilldelning ägare, som de senaste åren har drivit bloggen Selvforsyningibyen.com. Lotte är nu redo att fylla bloggen här med massor av inspiration för användning av odlingslåda i trädgården, på balkongen eller terrassen.

Vi har valt att fira vår nya medlem i landet, med en tävling där du kan vinna en av våra odlingslådor på hjul. Upp sängen mäter 40 * 40 cm och finns i antingen galvaniserat järn eller tackjärn som rost. Allt du behöver göra är att kommentaren nedan vad du vill plantera i planter om du vinner, kom ihåg att inkludera både namn, efternamn och e-post (e-post kommer inte att synas på webbplatsen) så att vi kan kontakta dig om du vinner.

För att öka dina chanser att vinna en odlingslåda, kan du ta en titt över på vår Instagram eller Facebook där du också kan delta i tävlingen.

Kommer från Norge eller Sverige kan du också delta! Vi kommer att dra totalt två vinnarna kommer att tillkännages den 31/8-16!

Vi ser fram emot att dela inspiration och idéer med dig i framtiden.

& Nbsp;

& Nbsp;

Lämna en kommentar