Eldfat

Eldfat

Eldfat och grill i corten stål

Eldstad med grill

Vem älskar inte att samlas runt en öppen eld? Vi har fått många förfrågningar om ett eldfat, som skulle kunna passa ihop med våra populära planteringskärl och ge ännu fler möjligheter att inreda uteplatsen med mysiga ställen att vistas på. Men när du har tänt upp, varför inte också använda glöden att grilla över? Vi har därför tagit fram en eldstad med grill! Använd eldfatet utan grillgallret och stekplåten om du bara vill njuta av en traditionell eld, eller lägg på grillgallret och/eller stekplåten och släpp loss med alla grillfavoriter.

Bygg vackra miljöer med eldstad, bänkar och avskärmande grönska

Vår Land Fire eldstad med grill består av en eldinsats, som vilar ovanpå en ram som helt motsvarar våra Land Modern planteringskärl i Cortenstål. Därmed passar eldskålen perfekt in i Land Modern design, och det gör den enkel att kombinera med blomlådor, och skapa mysiga trädgårdsmiljöer med grön avskärmning och sittplatser runt brasan.

Sätt hjul under eldstaden för flexibel inredning

Precis som våra Land Modern planteringskärl finns med hjul kan du självklart även få Land Fire eldfat och grill med hjul och göra din eldstad mobil! Du behöver därför inte anlägga en permanent eldgrop på en specifik plats i trädgården utan kan rulla runt eldstaden efter behov. Du kan till exempel flytta eldstaden efter vindriktningen eller för att njuta av kvällssolen och du kan använda den som grill på terrassen och rulla bort den när du grillat klart.

Hållbara material med minimalt underhåll

Land Fire eldfatet är, liksom ramen det vilar på, tillverkad av robust 2 mm Cortenstål, som får en fin rostpatina. Grillgallret är tillverkat av en stark trådkvalitet i obehandlat kolstål och även den kraftiga 6 mm tjocka stekplåten är tillverkad av obehandlat kolstål. Både grillgallret och stekplåten rengörs noggrant och smörjs in med matolja före användning. Efter kylning rengörs de noggrant igen, smörjs in med matolja och förvaras torrt till nästa gång de ska användas. Dessutom kräver eldstäder och grilltillbehör inget speciellt underhåll.