LHKMG60120

Odlingslådor Land Modern, galvaniserad (Bredd: 80 cm)

Land Modern odlingslåda i kraftigt 2 mm galvaniserat stål som behåller den grå metallfärgen.

Land Moderns odlingslåda i galvaniserat stål är inte bara en vanlig odlingslåda – den är ett uttryck för modern design och mångsidighet. Med en robust konstruktion av kraftigt 2 mm galvaniserat stål bibehålls den grå metallfärgen, vilket ger en touch av industriell chic till alla utomhusutrymmen.

Dessa upphöjda bäddar är inte bara för att odla växter; de är också perfekta som rumsavdelare eller skuggskärmar i trädgården, längs terrassen eller till och med som räcken på balkongen. Med en höjd på 40 cm kan de staplas för att nå upp till 80 cm, vilket möjliggör olika konfigurationer och layouter i din utomhusinredning.

Land Moderns odlingslåda levereras i platt förpackning för enkel transport och montering. De monteras snabbt och enkelt på plats med hjälp av de medföljande bultarna, så att du snabbt kan njuta av ditt nya trädgårdselement. Med sin moderna design och praktiska funktioner är dessa planteringskärl det perfekta valet för alla som vill ge en touch av stil och funktionalitet till sitt utomhusutrymme.

SEK 2 969,00

inkl. moms

I lager

Andra såg också