Eve bærhave i Hørsholm

Orchard

En fruktträdgård inte bara reserverad för dem med stora trädgårdar. Du kan enkelt ha en bærhave i en liten trädgård. I Hørsholm har Eva tagit bærhave Land Classic odlingslådor i råjärnet. odlingslådorna är vackert patinerat och fylld med alla de bär du kan önska. Fördelarna med att ha sina bär i odlingslådor är att de är lätt tillgängliga och de är lätta att begränsa, om du inte har mycket utrymme.

I odlingslådorna Eva hallon, björnbär, jordgubbar, blåbär, örter och i mitten en vacker tibetansk körsbärsträd.

Kontrast

I vägar mellan odlingslådorne, Eva ämne grå stendamm. Den ljusgrå färgen ger en fin kontrast till den röda rost fråga, och så förhindrar stenmelen flesta ogräs på vägarna. Det kan vara en god idé att sätta ogräs i stenmelen för extra skydd mot ogräs. Det finns många olika täckmaterial du kan sätta mellan dina odlingslådor, och du kan skapa många olika uttryck beroende på omslaget material du väljer. Du kan använda dækbark, flis, slot grus, ädelstenar eller granitskræver.
Behöver du hjälp att ta reda på vilka odlingslådor för att passa din trädgård, tveka inte att skicka en teckning eller en beskrivning och få en offert.

Lämna en kommentar