Handelsvillkor, LandGarden.se


Vår allmänna Köp- och leveransvillkor finns nedan.

Leveranstid

Leverans sker mellan 5-10 dagar beroende på var i Sverige du bor.

Förhandlare och showroom

Vi har dessvärre ingen förhandlare och showroom, vi är endast en webshop.

Vad kostar frakten?

Leveranspriset beräknas efter beställningens totala belopp inklusive moms:

0 – 2500: 249 kr
> 2500: Fri frakt!

Land Custom kostar 1.500,00 kr i frakt.

Beställning – din beställning görs hos:

Land Højbede ApS
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Danmark

Telefon +45 2363 6172

Org.nr. 502079-4870
Momsnr. SE502079487001

Nordea Bank: PlusGiro 786328-5

Ångerrätt och retur

Du har rätt att ångra ditt köp genom att sända oss ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du tog emot den beställda varan. Ångerrätten gäller dock inte Land Custom planteringskärl i specialstorlekar som produceras på beställning.. Vill du använda dig av ångerrätten ska du som kund kontakta os via telefon eller mail. Returfrakten behöver du själv bekosta. Vi överför pengar när paketen har returnerats – kom ihåg eventuel fraktkostnad kommer att dras ifrån beloppet. Kom ihåg at där inte finns ångerrätt på Land Custom eftersom de är specialtillverkade på beställningsbasis.

Husk att skriva dina bankuppgifter – vilket konto skal pengarna överförs till. När vi har fått varorna tar det 1-3 dagar innan betalning sker. Paketet ska skickas till:

Land Højbede ApS
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Danmark

Läs mer på Hallå konsument!

Betalning via Internet

Du kan betala med kreditkort från VISA, Mastercard och använda Klarna eller PlusGirot. Dessutom använder vi oss av den PCI-godkända betalningsgatewayen Quickpay.

När du betalar med kort, löser vi in ​​beloppet när vi skickar dina varor. Du kommer att få ett kvitto för betalning när din order är klar.

När du anger ditt kortnummer, utgångsdatum och kontrollsiffra, är överföringen av dessa nummer krypterad. Det säkerställer att konfidentiell information som transporteras över nätverket inte kan avlyssas.

Vi lagrar INTE information om ditt kreditkort eller liknande. Vi lagrar bara den information som behövs för att behandla din beställning – det vill säga namn, adress, telefonnummer, e-post och artiklar du köpte. Vi använder cookies för att lagra din kundvagn och för analysverktyg, till exempel Google Analytics, för att förbättra vår layout och innehåll och rikta in vår annonsering – se även vår policy för handtering av personuppgifter.

Vi avslöjar inte den personliga information du ger oss till obehöriga personer eller partier. De uppgifter du tillhandahåller när du handlar hos oss betraktas konfidentiella och avslöjas inte under några omständigheter.

Rabatterbjudanden

Ett rabatterbjudande kan dessvärre inte kombineras med andra erbjudanden. Det kan därför endast användas en rabatt per order.