Februari i trädgården

[Bildtext id=”attachment_526″ align=”alignleft” width=”100″ bildtext=”Garden Kalender”] trädgård kalender februari [/bildtext]

Februari s sysslor i trädgården liknar på många sätt januari – inte minst sedan januari vände från en ovanligt vintrig sida, och de flesta tidiga tecken på våren är fortfarande vänta på sig:


  • Gör rent i trädgården huset, särskilt runt vin, som förra året påverkades av mögel och därför var tvungen att skäras ned i förtid. För att förhindra en annan attack i år, är det viktigt att få gjort bra rent runt pinnen, och möjligen. förhindra svavel .
  • nya strawberry lådor längs västra sidan av huset som har . Det bör återigen vara den rostiga versionen av Land odlingslådors växtlådor metall.
  • Skär några grenar av forsythia och körsbär framdrivning av blommande grenar i burkar i vardagsrummet hemma. Kanske jag har också en gren av grannens magnolia – de är så bra! Grenarna måste sättas i vatten och skulle duschas två gånger om dagen med ljummet vatten för att stimulera tillväxten. Några dagars vistelse i ett svalt, mörkt rum kan vara en bra rastplats mellan de kalla hav och varmt rum, men det här har jag inte, så jag har bara hoppas att det går i alla fall.

  • Plocka första Erantis och snödroppar med zoom. Den dekorera sådana i ett litet glas eller äggkopp på matbordet. De är inte dykt upp ännu i år, men förhoppningsvis de kommer under februari …
  • Sätt fågelfrö ut för små fåglar i trädgården. Med så hårt en vinter fåglarna behöver lite hjälp för att lyckas, och även om det är trevligt att sitta i och titta ut när de hacka bort på fröna. Fåglarna i trädgården har ofta på sistone, och även om jag goda skäl att inte förbise den koloniala trädgården från vardagsrummet fönstret hemma, fåglarna i kolonin trädgården har också något att äta!

  • Forspire frö för plantering i trädgården och växthuset under fjäder. Det gick inte att få sådd och priklejord den planerade tjuvstart i januari, men det är också bara här i februari att ljuset är på väg att vara stark nog att sätta groning på allvar. Tomat och chili är ett måste. Jag kommer också att försöka kapersfrø år. Och sallad och rädisor kan i förväg gro nu och anges för tidig odling i växthus senare.

  • Växt fikon grenar ut i burkar .

  • Placera massor av plat …

Stormhatt

Lämna en kommentar