Garden på hjul

Land odlingslådors nya mobila odlingslådor är ett bra alternativ till burkar – på terrassen, balkongen eller inomhus. Mobile odlingslådor har alla samma fördelar som burkar, men är mycket lättare att flytta runt. Samtidigt hjulen ventilation på botten för att undvika att fula märken på terrassen eller golvet.

Mobile upp sängen

—–

Växter som kan ordnas – och omarrangerade

Växter i krukor dekorerar på någon terrass eller balkong, och de flesta har förmodligen också en blomkruka eller två i vardagsrummet. Med mobila odlingslådor från marken som ett alternativ till burkar blir mycket lättare att ordna växterna och ordna dem igen. Även ganska stora anläggningar kan rullas upp utan större problem, är bara ytan ganska fast och smidig. Till exempel, du möblera på terrassen, så det finns utrymme för en extra gräsmatta stol om du har gäster för sommaren lunch. Speciellt på små takterrasser och balkonger, den typ av svepskäl vara användbara.

lavendel odlingslåda i Mobile

—–

Anpassa trädgården efter väder

De flesta trädgårdsmästare har funnit att en anläggning inte riktigt trivs, eftersom det har fått fel ställe i trädgården. Kanske för mycket direkt sol, kanske få det för lite, eller kanske det bör ha mer skydd. Vissa växter tål bara inte frost och måste tas på vintern. Det är en av fördelarna med växter i behållare som kan flyttas utan att använda en hink och spade och utan att störa tillväxt. Med mobil odlingslådor från marken kan göra det utan tunga lyft. Rulla till exempel citrusträd i den svala hallen eller vinterträdgård på vintern och ute i solen igen så snart rätt wiith våren.

kaktus odlingslåda i Mobile

—–

Lands mobila odlingslådor kan köpas via hemsidan landhojbede.dk . Klicka här att gå direkt till online-butiken.

Lämna en kommentar