Hur man undviker stress och kom ihåg att njuta av sin trädgård

Trädgården som terapi rum

Det finns nu många studier som visar att trädgårdsarbete och att vara utanför, är en av de bästa botemedel för stress. Sverige har bland annat gjort försök att få behandlingen. Deras studie visar att 80% av den stress som deltagarna i studien var att återgå till arbete eller utbildning efter 12 veckors behandling trädgård.

Studier visar bland annat att människor som bor nära till grönområden är mindre stressade. Så om du bor i staden, det är inte en dålig idé att ta ett litet fönster trädgården eller en liten urban trädgård på gården.

I en terapi trädgård måste det finnas många olika rum, utrymme att arbeta och utrymme att slappna av. För i en trädgård, är det inte bara viktigt att ha utrymme att växa sina grödor och blommor, är det också små sittplatser och vrår där du kan njuta av hans arbete. Det finns nästan inget så avkopplande som sitter och tittar på sin nylugede sängen och titta på insekter surrar runt gör sin dagliga pollinering.


Säten i trädgården

På land, har vi tagit hänsyn till behovet av att varva ner i trädgården eller på terrassen har vi utvecklat olika produkter som kräver en paus på landsbygden.

[Bildtext id=”attachment_5889″ align=”alignnone” width=”166″] Tunga bänkar och växtbehållare på antalet kombinationen av smala långsträckta planteringslådor och de associerade listor bänkar med mahogny ger en snygg och enkel look. Bra tillsammans en husvägg eller ett staket, eller exempelvis som mellanväggar i trädgården. [/bildtext]

& Nbsp;

Se till exempel vår vackra maghonibänke att montera på vår nya tunga planteringslådor . Med blomlådorna och bänkar kan du skapa några vackra och inbjudande plats i trädgården, oavsett om det är ett litet utrymme för dig själv, eller en samlingsplats för hela familjen.

[Bildtext id=”attachment_5883″ align=”alignnone” width=”250″] venue med planteringslådor och bänkar i starkt basisk järn Åtta krukor och tre bänkar skapar ett utrymme, som sköldar medan dörrarna för dig. [/caption]

Vi har också våra litet podium plattor, en mycket billig lösning som ger en extra liten plats i trädgården eller i växthuset.

pallen platta för ett säte eller en skulptur

Med vårt podium platta, kan du även skapa lite extra lagringsutrymme, till exempel, kan du lagra ditt växthus verktyg i det som du har dem till hands.

& Nbsp;

& Nbsp;

& Nbsp;

& Nbsp;

Lämna en kommentar