Mobil vindskydd med odlingslådor på hjul

Land odlingslådor “s nyheter nästa år kommer att bli en förlängning av de mobila odlingslådor. Vi har funnit att det finns ett stort behov av löstagbara skydd på terrasserna. Vi har därför utvecklat en odlingslåda av 40 x 120 cm med 8 hjul monterade på en svart plastplatta. Den upphöjda säng finns i galvaniserat järn eller järn med en rostig yta. Om du vill ha en högre odlingslåda är en extra säng läggas ovanpå. Därigenom öka höjden av 25 cm. De mobila odlingslådor kan skjutas runt i förhållande till vindriktningen, till grannens ögon eller solens strålar, om du vill vara i skuggan. Behöver du en mindre bärbar odlingslåda, 60 x 60 cm i lager .

[Bildtext id=”attachment_130″ align=”alignleft” width=”475″] mobil vindskydd med odlingslådor på hjul de mobila odlingslådor kan flyttas av vinden och solens riktning, lätt och enkelt skydda din uteplats eller solplads optimalt villkor [/bildtext]

När ett nytt hus med en nybyggd uteplats, finns det ett stort behov av att ge skydd på terrassen och skapa ett staket till grannen. Det kan också vara som en monitor för ett solplads där du behöver ligga ostört i solens varma strålar. Anläggningar för skydd har en funktion: att skapa skydd. När vinden kan vara den avgörande faktorn på en terrass, är det mycket viktigt att skapa skydd. Utöver detta har den viktigaste funktionen læplanterne ett antal andra: att skydda mot kyla och buller, att ha tak över huvudet och livsmiljö för fåglar och insekter.

Du kan välja mellan många olika växter. Här är bilden bambu och Hostor i de mobila odlingslådor. En del av säkringen och læplanterne – blommande buskar – är bäst lämpad som oklippt häck i den odlingslådan. De bara ibland har en gallring eller skära ned. Svarta vinbär, krusbär, vinbär eller blåbär kan också planteras i en mobil odlingslåda. Detta innebär att du kan från din solstol i solen plocka mogna bär. Tror du att blommor är bättre anpassade till din temperament, du har gott om möjligheter att förlora dig själv med alla sorters blommor. Eller behöver du örter för matlagning, finns det långsträckta sängen utrymme för många olika örter. Och – för att inte glömma – det kan finnas två 120 cm långa strawberry rader i bädden, i fint plockning höjd 35 cm ovanför terrassen.

De mobila odlingslådor levereras som byggsatser. Hjulen skruvas på plastplattan med de bultar och skruvnyckel. Slutligen, byt odlingslåda på plastplatta och göra jorden i den odlingslådan. Nu har du en mobil odlingslåda under många år.

Lämna en kommentar