odlingslådor med hjul

I Babylon hade hängande trädgårdarna. Du kan inte föreställa sig hur det var att röra sig i en sådan trädgård. Kan människor vandra bland örter och blommor vid huvudhöjd?

odlingslådor på hjul

Nu är terrassen, som har varit trädgårdens hjärta. Det är där vi lever våra liv på sommaren och har en bra tid med familj, vänner och gäster. Aldrig tidigare har det gjorts så många terrasser av villor, radhus och på vilken den senaste – en takterrass. I stora städer, har det blivit mycket populärt att få anlagda takträdgårdar.

närbild av odlingslådor på hjul

Ingenting är så härligt att sätta sina bara fötter på ett trädäck. Det är underbart att kunna gå direkt från huset och ut i det fina vädret på en härlig terrass. En terrass med utsikt över trädgården är ganska imponerande element. Trädäck är vacker och beroende på vilken typ av trä också hållbara. de blir ofta vackrare när de blir slitna och få patina. Ett trädäck är särskilt lämplig där terrängen skillnader gör att terrassen måste vara något höjas eller rensade produktionen från huset. Trädäck har blivit mer populära, och många har trä bas på sina balkonger. Tile Terrace är mycket slitstarkt och finns i många varianter.
ovanför en odlingslåda på hjul nu är det dags att dekorera din uteplats så att den är redo att bilda den perfekta bakgrunden till sommaren friluftsliv. Som något nytt, kan du ha en lavendel i odlingslådor på hjul det finns även växter som kan ätas ut. örter och grönsaksplantor som kan omvandlas till en liten mini-utekök nära altandörren. På samma sätt skurna örter från hemmet kök planterade i planter och växa upp igen.

Slutligen kan du i blomlådor skapa en doftande oas med hjälp av örter, utplanteringsväxter, perenner eller krukväxter. Många krukväxter trivs i en sommarvistelse utomhus om de kan kallas en ljus plats och skyddad. Och välja växter av olika höjder och former, vilket gör det till terrassen mer spännande.

vacker takterrass med odlingslådor på hjul width=

Med hjälp av olika växter kan vara din mobil trädgård eller balkong i en lyxig och väldoftande oas där du kan koppla av och njuta av sommarsolen och värmen.

odlingslådor på hjul

Lämna en kommentar