Spännande uteplatser med Land Modern bänk

Med Land Modern bänk lite ledsen och monotona utomhus vända snabbt till en grön oas som inbjuder bo och spela. Bänken har utvecklats speciellt för våra nya Land Moderna kraftiga blomlådor. Den vilar på slutet av två lådor, så att du kan njuta av växter former, färger och dofter på nära håll. Samtidigt binder blomlådorna ihop till en helhet.

Kombinationerna är många. Se här hur olika kombinationer kan dela en öppen plats i mer intima utrymmen skapar små mysiga ställen, bra blickfång eller synpunkter, betonar den omgivande vackra naturen.

Intima utrymmen med en bänk

Land Modern bänk med mahogny remsor i linje med kvadratiska planters width= Avbrott en öppen, kaklade rum med några planteringslådor och en bänk, och plötsligt har en mycket mer intim utrymme som inbjuder att pausa, ta en paus och fundera omgivningen.

Njut av utsikten! – Land Modern bänk som utsiktspunkt

Plantekummesættet Langelinie i corten Placera en bänk är nästan som att slå in en bild – det blir de förbipasserande för att stoppa och klocka på en specifik del av det omgivande området. Sätt den där utsikten är som bäst!

land Moderna planterings utsikt bänk En kund skickade dig denna stora bild av Land Modern ihop med Land Classic odlingslådor och ett hem utformad bänk. Det gav oss idén att arbeta med flera nya modeller av bänkar. 

Lämna en kommentar