Ta blomlåda till nästa nivå

LandGarden.se finns mycket att mormor hängande och blomlådor. Stilen är lagd för urban gardening, och med förmågan att sätta rutorna ovanpå varandra, även träd och buskar blir en del av stadens dweller enheten ur.

Klimatkrisen, transport kris livsmedelskrisen, hälsokris, finanskris och urbanisering kris. Det har blivit populärt att ta ansvar. I Danmark upptar 86 procent av stadsbefolkningen, och transport av livsmedel från landsbygden till städerna är ett växande problem. Därför urban explorers började intressera sig odla mark. Det är både användbart, men också ett viktigt uttalande.

Fönster lådor på balkongen eller terrassen

kräsna barn omräknat på balkongen

För priser som börjar på bara 279 kr. Introducerar LandGarden.se nu extra smala odlingslådor, som kan passa in även små balkonger och takterrasser. Längden sträcker sig från 25 till 120 cm, och alla har en bredd och höjd på 25 cm. Du kan välja mellan galvaniserat järn eller tackjärn för att få en fin rostig yta.

Med egen produktion på balkongen tar dig säkert att köra din Jutland farbror insidan. Fördelar med växer i odlingslådor är att marken är i allmänhet varmare och mer löst. Du kan plantera närmare, är minimal ogräsrensning arbete och skörden kommer tidigare.

Och sedan finns det en med vegetabiliskt rädda barn. Här blomlådor hjälpa nämligen också att göra underverk. Har du varit inblandad som en tomat, sett det växa från blomma till den första gröna och sedan röd frukt, ja – då på du inte kan låta bli att smaka!

[Bildtext id=”attachment_3186″ align=”aligncenter” width=”1024″] Window lådor eller blomlådor på balkongen eller staden eller balkong i rost Fönster lådor eller blomlådor på balkongen eller staden eller balkong i rost [/bildtext]

“Multi-Storey” skyddande

De smala odlingslådor kan sätta ovanpå varandra så att du kan få be på höjden du vill. Detta gör det möjligt att odla allt från tomater och potatis för rosor, buskar och fikonträd. Samtidigt både odlingslåda plantering och fungera som en mysig skydd från vind eller avskärmning av trafik och nyfikna grannar.

I allmänhet regeln är: Ju mer mark, desto större chans att lyckas. Finns det en bra volym av jord, grödor torkar nämligen mindre. Men var inte rädd för att vatten – odlingslådorna har en öppning i hörnen, som fungerar som ett handfat. Det håller jorden frisk och förhindrar att växternas rötter är paddling i vattnet och röta.

Kom ihåg att skydda substratet med basplattorna. LandGarden.se återförsäljare basplattor i olika storlekar till priser från endast 69 kr. De bottenplattorna följer knoppar för att säkerställa ventilation och förhindrar fuktskador och råd om balkonggolvet, till exempel, är gjord av trä. odlingslådorna i tackjärn kan också lämna spår, så även här är basplattorna är en bra idé, oavsett underlag.

[Bildtext id=”attachment_3187″ align=”aligncenter” width=”1024″] Window lådor i galvaniserat järn i olika längder width= Fönster lådor i galvaniserat järn i olika längder [/bildtext]

Lämna en kommentar