Växer i odlingslådor
odlingslådor är ett traditionellt odlingssystem för grönsaker. Men Land odlingslådor är en okonventionell metod för odlingslådorna beror på utan verktyg. Modulväxtlådor kan monteras i en handvändning, och du kan ge dem bara form och storlek du vill ha.
Hjbede och växt containrar på trestegsodlingslådor är idealiska för blommor, jordgubbar eller grönsaker och perfekt för örter. Du kan öva alla typer av grönsaker i din plantageägarna. Du kan odla ärtor, klematis och andra klätterväxter i dekorativa spaljé placerade i den odlingslådan. Persilja, gräslök, timjan och alla andra favorit örter trivs i land odlingslådor.
planteringslådor kan användas för alla i kkkenhavenLand odlingslådor kommer att ha en bra och flexibel produktionsapparat som kan användas överallt i trädgården. Du kan ställa in en eller flera små odlingslådor på terrassen eller köksdörren, så att du har de viktigaste örterna inom räckhåll. Du kan göra större avlånga växtlådor för grönsaker. Eller så kan du skapa iögonfallande och variation i din trädgård eller uppfart med blomlådor i olika former. Om du bygga mer odlingslådorkasser ovanpå varandra kan du skapa dekorativa skulpturer, där du kan träna flera örter i nästan inget utrymme.
grönsaker, örter och blomlådor är alla bra hjbedeLämna en kommentar